Bibbi Design, gullsmed

Bibbi Design, gullsmed

.

Gullsmed er for meg som å danse Tango. Man må lytte og være klar, kommunisere, klar til å utføre skjønnhet i sin helhet. Et håndverk hvor man legger i all sin fokus og engasjement, og tar i mot utfordringer med godt mot og et smil :)

Sjiraffsirkel

SirklerPosted by Marianne 16 Aug, 2014 20:21


Her er det en mor som ønsket navnet på barna sine utsaget i sirkelen. Ettersom hun elsker sjiraffer. Så ble det en egendesignet sjiraff som hempe.
Man kan få absolutt det man ønsker hos Bibbi design.

Galleri  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post125

Titansirkel

SirklerPosted by Marianne 16 Aug, 2014 00:24Sirkel laget av titan som er varmebehandlet, slik at man får frem fargespillet i metallet. Da kan man få f.eks det blå hjertet som ses på bildet. Man får også en røffere stil på anhenget ved bruk av titan.
Tekst, hempe og om man vil ha en sten velger man selv i samarbeid med Designeren og gullsmeden. Slik at man får sitt personlige smykke.


Galleri


  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post86

Gave til en Liverpoolfan

SirklerPosted by Marianne 14 Aug, 2014 22:42
Her er det laget et anheng for en som ganske tydelig er Liverpoolfan: You'll never walk alone:)


Galleri


  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post18

Sirkler

SirklerPosted by Marianne 14 Aug, 2014 22:34
Sirklene kan fås kjøpt med ferdig tekst. Eller som man ser på bildet til venstre, som en spesiallaget gave. Men kan velge hvilken type hempeanordning man vi ha, samt om man ønsker sten eller ikke. Her er det bare fantasien som setter grenser:)

Galleri  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post17