Bibbi Design, gullsmed

Bibbi Design, gullsmed

.

Gullsmed er for meg som å danse Tango. Man må lytte og være klar, kommunisere, klar til å utføre skjønnhet i sin helhet. Et håndverk hvor man legger i all sin fokus og engasjement, og tar i mot utfordringer med godt mot og et smil :)

Vennskap

BestillingerPosted by Bibbi Design 16 Feb, 2017 14:24
5 venninner :) barndomsvenninner! og ei av dem blir nå 50 år smiley og vennskapet består fremdeles, og det langt ut i uendeligheten og evigheten <3 så hva er vel ikke mer naturlig enn å smelte om litt gull og lage ørepynt i gave som symboliserer nettopp dette vennskapet mellom disse 5 vakre venninner :)Mvh Bibbi :)

  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post164

Sommerfugl med Budskap

BestillingerPosted by Bibbi Design 16 Feb, 2017 14:12
2 venner har tilbragt tid sammen, delt mange eventyr, samtaler og gode stunder.... så er det på tide med et farvel, man reiser til hvert sitt sted.... men minnene vil alltid være der <3 gravert inn i titan, med vinger til å spre ut, til det minnet du ønsker å bli minnet på for dagen :)(på den første siden står "Open" men jeg klarte å slette bildet pga mine fantastiske foto kunnskaper B)) Lenka går gjennom følehornene ;)

Mvh Bibbi

  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post163

Ring med Granat cabonchon og inskripsjon

BestillingerPosted by Marianne 16 Aug, 2014 20:52


Dette er en sølvring med granat cabonchon slipt stein. Fatningen er hjerter som holder stenen på plass. Det er sagd ut to K'er på hver side av granaten, med en blank cz i mellom. Denne familien på 4 har alle fornavn som starter med K, derav 4 K

Galleri

  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post130

Perlemoranheng og sputnikring

BestillingerPosted by Marianne 16 Aug, 2014 20:43


I dette smykket ble perlemorstenen i anhenget valgt først og resten av designen kom etterpå. Perlemorstenen er festet i en kongelenke. Til en såpass stor sten, er det lurt å velge en noe kraftigere kjede.

Ringen fikk denne kunden i bursdagspresang året etter, en sputnikring (fler sputnikringer kan ses under fanen ringer). Stenen i sputnikringen er selvsagt også perlemor.

Galleri

  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post128

Papegøyeklo

BestillingerPosted by Marianne 16 Aug, 2014 20:38


Her fikk Bibbi en oppgave å lage et reptilsmykke, etter et besøk i reptilparken. For en som stadig har arbeidet med sin angst for reptiler, så ble det en god utfordring;)
Men til Bibbis store hell hadde de også en papegøye der. Så valget på hva hun skulle laget et smykke av ble lettere enn hun fryktet.
Dette ble resultatet: En papegøyeklo i sølv. Selve topp plata står på galleri, og "huden" er bukket opp, slik at det er mer naturtro med "muskler og bein" i. Toppplaten er oksidert.

Galleri
  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post127

Dåpsgave bil

BestillingerPosted by Marianne 16 Aug, 2014 20:34


Her fikk Bibbi design et bilde av en bil kunden ønsket laget i sølv. Dette ble resultatet. Flott dåpspresang til en liten gutt:)

Galleri  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post126

Ryttersken

BestillingerPosted by Marianne 15 Aug, 2014 23:47Her har Bibbi design fått et bilde, og oppgaver her var å 'kopiere' bildet over i et anheng i sølv. Resultatet kan dere se til høyre. Mange detaljer er på plass. Dette er et smykke som krever masse saging, filing og en god dose tålmodighet. Men når resultatet blir så bra er det verdt det:) Marianne Øberg heter den heldige eier av det flotte smykket:)Galleri  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post78

Saturn

BestillingerPosted by Marianne 15 Aug, 2014 23:24


Her er en lærergave til en naturfagslærer, som har saturn som sin favorittplanet. I det ferdige produktet ble kulen gullforgylt. Ble en fantastisk ring, som ble tatt i bruk med en gang og skrytt hemningsløst av til kollegaer.

Galleri  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post76

Korpsgaver

BestillingerPosted by Marianne 15 Aug, 2014 23:01
Her er det flere flotte gaver til medlemmer i Ramnes skolekorps. For å få en autentisk trompet, brukte gullsmeden en ekte trompet som mal. Se de flotte detaljene på trompeten, i tilleg delte de ut et flott armbånd, med mange flotte utskjæringer, en drillstav og noen lekre noteøredobber.

Galleri  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post73

Cindys anheng

BestillingerPosted by Marianne 15 Aug, 2014 22:50


Dette smykket ble bestilt til en dame ved navn Cindy, som driver med tankefeltterapi. Derav er litt stor C, som det sitter et tankefullt menneske inni. En meget personlig og gjennomtenkt gave.

Galleri  • Comments(0)//www.bibbidesign.no/#post72
Next »